De Lessen
De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer omdat wij er vanuit gaan dat ontspanning de opname van de te leren stof en het spel ten goede komt. Zo is er altijd koffie, thee, frisdrank en gitaarlectuur aanwezig.

In principe bepaalt de leerling zelf wat hij of zij wil gaan spelen. Uiteraard wordt wel gekeken naar het spelniveau.

Het is altijd mogelijk een CD, met daarop het nummer dat je wilt spelen, mee te nemen. Indien het voor het spelniveau passend is wordt het nummer uitgezocht en verwerkt. Op deze manier speelt de leerling steeds wat hij/zij leuk vindt. Ook wordt er voldoende aandacht besteed aan de theorie. We staan hier echter niet al te lang bij stil omdat wij vinden dat het in de eerste plaats om spelen gaat en om het plezier.

Prijzen
De prijzen gelden voor het nieuwe seizoen 2014 / 2015.

Privé-les:
30 minuten per week
80,00 Euro per maand

45 minuten per 2 weken
62,00 Euro per maand

Duo-les:
30 minuten per week
58,00 Euro per maand

45 minuten per 2 weken
48,00 Euro per maand

Wanneer u kiest voor 1 x per week, dan krijgt U in totaal 40 lessen per jaar.
Wanneer u kiest voor 1 x per twee weken, dan krijgt U in totaal 20 lessen per jaar.

Omdat wij zeer intensief met onze leerlingen bezig zijn, loopt De Gitaarpraktijk grotendeels mee met de schoolvakanties voor het Voortgezet Onderwijs. U betaald 12 maanden lang hetzelfde bedrag. U heeft de keuze om het maandbedrag contant te betalen of per giro. Wanneer u een andere mogelijkheid wenst, per kwartaal of per jaar, is dat geen probleem.

Overeenkomst
Met elke leerling wordt een overeenkomst getekend. Het is onze bedoeling dat met de overeenkomst op gentleman-agreement wordt omgegaan.

Huur Gitaar
Wij verhuren geen gitaren, wij lenen een gitaar uit.

Bij het uitlenen van een gitaar is onze gedachte dat u na een maand of twee wel weet of u het leuk vindt en dan zelf een gitaar gaat aanschaffen. Wanneer u besluit een gitaar te kopen dan adviseren wij U hierbij. Onze connecties stellen ons in staat u een goede prijs/kwaliteit verhouding te bieden met goede garanties. Alles blijft uw keuze en we dringen u niets op!

Als U geintreseerd bent of informatie wilt aanvragen kan dat hier.